AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kasa görmek

Kahve falında tahta kasa görmek

Kahve falında tahta kasa görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, şeytanın aklına uyacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kasa gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında tahta kasa görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bir kasa altın görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işarettir.

Kahve falında bir kasa hamsi görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kasayla kayısı görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, düşmanlarına da dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa domates görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik para kasası görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir