AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan balkon görmek

Kahve falında tahtadan balkon görmek

Kahve falında tahtadan balkon görmek canının ve malının garantide olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tahtadan balkon gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında tahta balkon görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan balkon görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta biblo görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta masa taşımak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çok hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında tahta bir ev görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yontmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir