AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta balkon görmek

Kahve falında tahta balkon görmek

Kahve falında tahta balkon görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta balkon gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında tahta balkon görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tahtadan balkon görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtadan ev görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisine uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında tahtalı kuşu görmek her zaman çok başarılı olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kova görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazı tahtasını silmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tahtada oturmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tahta sandık görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir