AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta iskele görmek

Kahve falında tahta iskele görmek

Kahve falında tahta iskele görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok büyük destek vereceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında tahta iskele gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında tahta iskele görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vapur iskelesi görmek olaylı günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi iskelesi görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iskele görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat iskelesi görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz iskelesi görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir iskele görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir