AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan yüzük takmak

Kahve falında tahtadan yüzük takmak

Kahve falında tahtadan yüzük takmak kısmetin açılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, mutlu olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Kahve falında tahta yüzük takmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak borçların kapanacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında tahta bilezik takmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ayaklandıracağına yorulur.

Kahve falında tahta kolye takmak işlerinin düzene gireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir