AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bilezik takmak

Kahve falında tahta bilezik takmak

Kahve falında tahta bilezik takmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta bilezik takmak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Kahve falında tahta bilezik takmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında tahta bilezik görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tahta kolye takmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta yüzük takmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında ince bilezik takmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük bilezik takmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak emeklerinin karşılığını bulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir