AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yüzük görmek

Kahve falında tahta yüzük görmek

Kahve falında tahta yüzük görmek aşama göstermeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, daha fazla kazanç getireceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Kahve falında tahtadan yüzük görmek işinde profesyonel kimse olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında tahta yüzük görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yüzük takmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta asma köprü görmek batıl amele, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf tahtası görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında tahta parke görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık satın almak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir