AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üzerinde uçmak

Kahve falında tahta üzerinde uçmak

Kahve falında tahta üzerinde uçmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, onlar için çabalayacağına, kazancın katlanacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında tahta üzerinde uçmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında tahtada oturmak o masumların bedduasını alacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta mezar görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık tahta görmek maneviyatının çökeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta baston görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan inşaat görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir