AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba dövmek

Kahve falında baba dövmek

Kahve falında baba dövmek her zaman haklının yanında olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında baba dövmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Kahve falında baba anneyi dövmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı dövmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba dövmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanı dövdüğünü görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı dövmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir