AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın dövdüğünü görmek

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın dövdüğünü gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Kahve falında anne babayı dövmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı dövdüğünü görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını dövmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın birini dövdüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında babasını dövdüğünü görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, geçiminin zor hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir