AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside yoğurt görmek

Kahve falında tepside yoğurt görmek

Kahve falında tepside yoğurt görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside yoğurt gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında tepside yoğurt görmek bunun için sabırsızlanacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi börek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir tepsi görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş tepsi hediye etmek sürekli yerinde sayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside türk kahvesi görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepside yumurta görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir