AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside yumurta görmek

Kahve falında tepside yumurta görmek

Kahve falında tepside yumurta görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside yumurta gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında tepside yumurta görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında tepside meyveler görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek hedeflere ulaşılacağına, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi tutmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside yemek taşımak bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden yemek yemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tepsi kebabı yemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında elinde tepsi görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir