AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi vermek

Kahve falında tepsi vermek

Kahve falında tepsi vermek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, para biriktirebileceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi vermek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Kahve falında siyah tepsi görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek rakiplerini geride bırakacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında söz tepsisi görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepside dolma görmek kendine çeki düzen vereceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside yemek vermek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi börek görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir