AnaSayfa / Genel / Kahve falında takunya hediye almak

Kahve falında takunya hediye almak

Kahve falında takunya hediye almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, mutlu olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takunya hediye almak gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında takunya hediye almak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında takunya kaybetmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında takunya görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Kahve falında takunya terlik görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta takunya görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz takunya giymek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye araba almak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında hediye ceket almak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir