AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz takunya giymek

Kahve falında beyaz takunya giymek

Kahve falında beyaz takunya giymek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz takunya giymek gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında beyaz takunya giymek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında takunya görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takunya kaybetmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta takunya görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takunya hediye almak umduklarını bulamayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takunya terlik görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve mavi giymek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pijama giymek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir