AnaSayfa / Genel / Kahve falında takunya terlik görmek

Kahve falında takunya terlik görmek

Kahve falında takunya terlik görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında takunya terlik gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Kahve falında takunya terlik görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tahta takunya görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takunya görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında takunya hediye almak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz takunya giymek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında takunya kaybetmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta terlik görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Kahve falında yarım terlik görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir