AnaSayfa / Genel / Kahve falında takunya kaybetmek

Kahve falında takunya kaybetmek

Kahve falında takunya kaybetmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, iyi halin geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında takunya kaybetmek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında takunya kaybetmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında takunya hediye almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta takunya görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında takunya terlik görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz takunya giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında takunya görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpek kaybetmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyununu kaybetmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir