AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sofra görmek

Kahve falında tahta sofra görmek

Kahve falında tahta sofra görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sofra gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında tahta sofra görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalettir.

Kahve falında sofra tahtası görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sofrayı temizlemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir sofra görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kurulu sofra görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada çorba görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Kahve falında sofra sinisi görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir