Kahve falında sofrada çorba görmek

Kahve falında sofrada çorba görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sofrada çorba gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında sofrada çorba görmek geniş bir rızka kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada olmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra hazırlamak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında sofraya davet edilmemek hayırlı zamanlar geçireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofra tepsisi görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sofra silmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Kahve falında meyve sofrası görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında sofrada ekmek yemek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dertlerinin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir