AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrayı temizlemek

Kahve falında sofrayı temizlemek

Kahve falında sofrayı temizlemek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sofrayı temizlemek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sofrayı temizlemek umutlarının bitmesine sebep olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra temizlemek büyük sıkıntıları olmayacağına, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sofrada ekmek görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında sofra yemek görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofraya oturmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada balık görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi satın almak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada yumurta görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir