AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra sinisi görmek

Kahve falında sofra sinisi görmek

Kahve falında sofra sinisi görmek daha çok kazanç elde edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sofra sinisi gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında sofra sinisi görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sini görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş sini görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinide yemek görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük sini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır sini görmek bir araya geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi sini görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sinif arkadasini görmek iç açıcı sözlere, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir