AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sofra görmek

Kahve falında büyük sofra görmek

Kahve falında büyük sofra görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, büyük problemler yaşanacağına, hayatın tadına varacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında büyük sofra gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sofra kurmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında büyük sofralar görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük sofra görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sofra görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir