AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu sofra görmek

Kahve falında kurulu sofra görmek

Kahve falında kurulu sofra görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, gelirinin azalacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kurulu sofra gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Kahve falında kurulu sofralar görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kurulu sofra görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işarettir.

Kahve falında yönetim kurulu görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir