AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba diye bağırmak

Kahve falında baba diye bağırmak

Kahve falında baba diye bağırmak kazanç ve kar getireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba diye bağırmak gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında baba diye bağırmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeter diye bağırmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında polis diye bağırmak borçların kısa sürede ödeneceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yardım edin diye bağırmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba diye ağlamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir