AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, işlerinin artacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeter diye bağırmak girdiği işleri kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında abi diye bağırmak gönül hoşluğu içinde olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında baba diye bağırmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında polis diye bağırmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işaret eder.

Kahve falında yardım edin diye bağırmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir