AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis diye bağırmak

Kahve falında polis diye bağırmak

Kahve falında polis diye bağırmak her anlamda feraha kavuşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis diye bağırmak gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında polis diye bağırmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında yardım edin diye bağırmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi diye bağırmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeter diye bağırmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında baba diye bağırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir