AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camı görmek

Kahve falında pencere camı görmek

Kahve falında pencere camı görmek başarılarının ve kazancının artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, başarılarının sürekli olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına inanılır.

Kahve falında pencere camı gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında pencere camı silmek rakiplerin oyununa gelineceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camsız pencere görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam pencere görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük cam pencere görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek hataların düzeltileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir