AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayır dualarına nail olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalettir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak kendi kabuğuna çekileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek yeni işlere girileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında hamile misin diye sormak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında anne diye seslenmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öleceksin diye ses duymak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında baba diye seslenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini öldü diye duymak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kazancın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne diye çağrılmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir