AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtalı ev görmek

Kahve falında tahtalı ev görmek

Kahve falında tahtalı ev görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, şansının da döneceğine delalet eder.

Kahve falında tahtalı ev gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında tahta eve girmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Kahve falında tahtadan ev görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski tahta ev görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, sevinçten adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında evde tahta görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet eder.

Kahve falında eve tahta döşemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta ev yapmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir