AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa taşımak

Kahve falında masa taşımak

Kahve falında masa taşımak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa taşımak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Kahve falında masa taşımak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta masa taşımak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında masayı temizlemek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük masa görmek ayrılık yaşanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ütü masası görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında masa yaptırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir