AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kurusu öldürmek

Kahve falında tahta kurusu öldürmek

Kahve falında tahta kurusu öldürmek kar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kurusu öldürmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında tahta kurusu öldürmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru tahta görmek ilim irfan öğreneceğine, büyük zararlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta duvar görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında tahta ranza görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtada soru çözmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Kahve falında hamur tahtası görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir