AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sini görmek

Kahve falında tahta sini görmek

Kahve falında tahta sini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tahta sini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında tahta sini görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi sini görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sini taşımak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında boş sini görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Kahve falında sini tepsi görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında sofra sinisi görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır sini görmek sözleri tutulacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinide yemek yemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir