AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta karyola görmek

Kahve falında tahta karyola görmek

Kahve falında tahta karyola görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Kahve falında tahta karyola gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tahta karyola görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş karyola görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz karyola görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karyola örtüsü görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ahşap karyola görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni karyola görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında karyola ve yatak görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir