AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta fıçı görmek

Kahve falında tahta fıçı görmek

Kahve falında tahta fıçı görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zorlukları aşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalettir.

Kahve falında tahta fıçı gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında tahta fıçı görmek malının ve parasının ziyan olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında fıçı bira görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında bira fıçısı görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su fıçısı görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında fıçı görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, hakkını yedirtmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su dolu fıçı görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında tahta basamak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında tahta tekne görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir