AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz inci kolye takmak

Kahve falında beyaz inci kolye takmak

Kahve falında beyaz inci kolye takmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, girişimlerde bulunacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında inci kolye takmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah inci kolye takmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna beyaz inci takmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kolye takmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir