AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci kolye takmak

Kahve falında inci kolye takmak

Kahve falında inci kolye takmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında inci kolye takmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah inci kolye takmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak ağız tadı ile yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında inci kolye aldığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Kahve falında altın inci kolye görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında inci kolye hediye etmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye vermek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir