AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta fil görmek

Kahve falında tahta fil görmek

Kahve falında tahta fil görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, terslik yaşayacağına, makamının ve ününün artacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında tahta fil gördüyseniz:

  • Güçlü enerjileri doğru kullanmalısınız.

Kahve falında tahta fil görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil burnu görmek zahmetinin çoğalacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda fil görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendisine uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde fil görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir