AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yer döşemesi görmek

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işarettir.

Kahve falında tahta yer döşemesi gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta döşeme görmek eşi ile arasının açılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında döşeme taşı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ahşap döşeme görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta oda görmek eşyaların yenileneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tahta yakmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında tahta kutu görmek projenin gerçekleştirileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir