AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yemek

Kahve falında tahta yemek

Kahve falında tahta yemek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, rızkının genişleyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yemek gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Kahve falında tahta yemek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta küpe görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta mobilya görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtada oturmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta tahta görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında tahta bank görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir