AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta çakmak görmek

Kahve falında tahta çakmak görmek

Kahve falında tahta çakmak görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta çakmak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Kahve falında tahta çakmak görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak söndürmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara ve çakmak sermayesinin çoğalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çakmak görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek özgüveninde artış yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işaret eder.

Kahve falında at nalı çakmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir