AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bıçak görmek

Kahve falında tahta bıçak görmek

Kahve falında tahta bıçak görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazançlı bir döneme girileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta bıçak gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında tahta bıçak görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında tahtadan balkon görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta salıncak görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber delalet eder.

Kahve falında inşaat tahtası görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahtanın kırılması görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta yüzük takmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir