AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bavul görmek

Kahve falında tahta bavul görmek

Kahve falında tahta bavul görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında tahta bavul gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Kahve falında tahta bavul görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında bavulu unutmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya inanılır.

Kahve falında bavul içinde para görmek iş değişikliğine gidileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavul satın almak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında siyah bavul görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bavul görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında eski bavul görmek zararın telafi edileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında pembe bavul görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir