AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulu unutmak

Kahve falında bavulu unutmak

Kahve falında bavulu unutmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulu unutmak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında bavulu unutmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Kahve falında otobüste bavul unutmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trende bavul unutmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bavul unutmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında iki bavul görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski bavul görmek sosyal konumunun değişeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağınık bavul görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir