AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bavul görmek

Kahve falında sarı bavul görmek

Kahve falında sarı bavul görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hakkını savunamayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında sarı bavul gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı bavul görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi bavul görmek yanlış anlaşılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu bavul görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında içi boş bavul görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulla para görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında bavul açmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında bavula eşya koymak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bavulu çalınmak hasta olanın da iyileşeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir