AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta araba görmek

Kahve falında tahta araba görmek

Kahve falında tahta araba görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ikinci bir şans vereceğine, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta araba gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında tahta el arabası görmek hayatından çıkaracağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta arabaya binmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında tahtadan araba görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta araba sürmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında tahta araba görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında tahta kaşık görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir