AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta arabaya binmek

Kahve falında tahta arabaya binmek

Kahve falında tahta arabaya binmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tahta arabaya binmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tahta arabaya binmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta ata binmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta el arabası görmek sözleri tutulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta araba sürmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında tahta araba görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan araba görmek işinde başarılı olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gelin arabasına binmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Kahve falında çalıntı arabaya binmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir