AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun yandığını görmek

Kahve falında tabutun yandığını görmek

Kahve falında tabutun yandığını görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında tabutun yandığını gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında tabutun yandığını görmek ticaretinin de hızlanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tabutta görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, fakirlikten kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek tabutu görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir