AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kazancın katbekat artacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında anneyi tabuta koymak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annemin tabutunu görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek hayırlı kararlar verileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek tabutu görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak borçların yakın zaman içinde biteceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabuta konmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir