AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, işlerin canlanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunlarının da son bulacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına inanılır.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünden geçmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir