AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünden geçmek

Kahve falında tabutun üstünden geçmek

Kahve falında tabutun üstünden geçmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tabutun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında tabutun üstünden geçmek şansın döneceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir